Menu openen Sidebar openen

Animaties & infographics

Stel. Je hebt een artikel geschreven dat honderden zo niet duizenden keren gedeeld is via sociale media. Een goede bron van traffic dus! Door de vorm van de content te veranderen kun je dit bereik verder vergroten. Wij maken op basis van het artikel een animatie en/of infographic. Stuur ons een opzetje voor een infographic of een script voor de animatie en wij gaan aan de slag. Geen inspiratie? Je mag natuurlijk ook het hele proces aan ons overlaten. Vinden we leuk.

Infographics

In een infographic kunnen we complexe zaken samenvatten, visualiseren en verduidelijken. Op basis van de de door jou aangeleverde informatie maken wij een pakkende infographic. De infographic kunnen we statisch maken of (deels) animeren. Uiteraard kunnen we ervoor zorgen dat de infographic niet alleen online beschikbaar is maar ook offline.

Animaties

Onze animatie activiteiten zijn ondergebracht in een apart bedrijf: Pitchparrot.com. Wij maakten onder andere animaties voor Robecode Gemeente Leiden en Auris

 

Offerte

Op basis van jouw wensen en eisen maken wij een duidelijk offerte. Per onderdeel laten we zien wat de kosten zijn en geven een voorlopige planning. Je komt dus achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan qua tijd en geld.

Heb je vragen of  opmerkingen over de offerte? Laat het ons weten. We leggen je graag alles uit. Ben je akkoord met de offerte? Dan maken we een definitieve planning mét een deadline.

Vertel me meer!