Menu openen Sidebar openen

Zeauw Simpel CMS

De websites van Zeauw worden standaard opgeleverd met het Zeauw Simpel CMS. Ben je op zoek naar een zeer gebruiksvriendelijk CMS? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag meer.

Wat is een CMS

Een CMS is een Content Management systeem. Een CMS stelt je in staat om op eenvoudige wijze de content van je website te beheren. Hiervoor is geen technische kennis nodig. Met het Zeauw Simpel CMS kun je, zonder onze hulp, teksen wijzgen, pagina's toevoegen en/of wijzigen, afbeeldingen plaatsen etc.

Zeauw Simpel CMS overzicht

Modules

Dit wordt gedaan in een gebruiksvriendelijke omgeving. Wanneer je met een standaard tekstverwerker kunt werken kun je met het Zeauw Simpel CMS werken. Het CMS kan uitgebreid worden met een groot aantal modules, deze modules zorgen er bijvoorbeeld voor dat nieuwsberichten, blogberichten, agenda's op de juiste manier aan de bezoekers van jouw website getoond worden.

Duidelijk

Binnen het Zeauw Simpel CMS zie je alleen onderdelen die je zelf ook daadwerkelijk kunt gebruiken. Wil je meer weten over de werking van een onderdeel dan wordt hier door middel van tooltips meer uitleg over gegeven. 

CMS Tooltip Zeauw Simpel CMS

Nederlands en Engels

Het Zeauw Simpel CMS is beschikbaar in twee talen; Nederlands en Engels. Switchen kan eenvoudig binnen het CMS. 

Meerdere websites

Wil je meerdere websites laten koppelen aan het Zeauw Simpel CMS dan is dit uiteraard geen enkel probleem, via een centrale inlog omgeving kun je al jouw website beheren.