Menu openen Sidebar openen

Webapps

Sommige uitdagingen laten zich niet zo makkelijk oplossen. Wij maken oplossingen voor problemen die je werk dagelijks lastig maken. Dit doen we door dingen te automatiseren en te stroomlijnen. Het zijn oplossingen voor de vraag "Kan dit niet eenvoudiger?" 

Oplossingen

Door deze oplossingen besparen we onze klanten vaak veel tijd en daardoor geld. Wat zo'n oplossing dan is? Het kan van alles zijn. Van webapps om klanten te sms-en tot kleine facturatiesystemen. Betaalkoppelingen, implementatiescripts, API's. Meestal online beschikbaar gemaakt, soms offline.

Kosten

Duur? Hoeft niet.

Meestal is de investering binnen een korte periode terugverdiend. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Vertel ons je probleem en (eventueel) de oplossing die je al voor ogen hebt. Wij laten je dan weten of we dit voor je kunnen realiseren en tegen welke kosten.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Offerte

Op basis van jouw wensen en eisen maken wij een duidelijke offerte. Per onderdeel laten we zien wat de kosten zijn en geven een voorlopige planning. Je komt dus achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan qua tijd en geld.

Heb je vragen of  opmerkingen over de offerte? Laat het ons weten. We leggen je graag alles uit. Ben je akkoord met de offerte? Dan maken we een definitieve planning mét een deadline.

Los mijn probleem op!