Menu openen Sidebar openen

Websites

Dat internet gaat nog eens heel groot worden. Wij roepen het al jaren. Ben jij daar ook van overtuigd maar heb je geen flauw idee hoe je een (responsive) website moet maken? Óf springen de tranen in je ogen wanneer je de huidige website van jouw organisatie bekijkt? Laat ons dan helpen om jouw plek in die online wereld te veroveren.

Wij maken websites waarmee je effectief én efficient jouw idee, onderneming, organisatie of project onder de aandacht brengt van de juiste doelgroep. 

Website laten maken?

Wij bedenken, programmeren, ontwerpen en onderhouden dingen voor het web. Uiteraard houden we rekening met de doelgroep, doelstellingen en gewenste uitstraling. We zorgen we ervoor dat alles prettig werkt en eenvoudig te beheren is. Wij maken Websites met een doel die tegen een stootje kunnen dus.

Schrijf jouw wensen en eisen op of vertel ze ons. Kom je er zelf niet uit? Geen probleem! Wij denken gewoon met je mee.

Content - teksten, fotografie, illustratie film en animaties

Wil je het creëren van (een deel van) de content op jouw website uitbesteden dan is dat geen probleem. Wij kunnen content in vrijwel elke vorm verzorgen. Teksten, fotografie, illustraties, film of animaties, we maken het veelal in eigen huis of vinden de juiste man/vrouw voor de klus. Wil je zelf (of met anderen) content maken voor jouw website dan kan dat natuurlijk ook, we geven je graag advies.

'Zelluf doen' - Content Management Systeem (CMS)

Voor het bijhouden van de content (teksten, afbeeldingen etc) van een website is nauwelijks technische kennis nodig. Zolang de website maar gekoppeld is aan een Content Management Systeem (CMS). Alle websites die door ons gemaakt worden zijn voorzien van een koppeling met een CMS. Veel van onze klanten kiezen voor het Zeauw Simpel CMS maar een koppeling met bijvoorbeeld Wordpress is ook mogelijk. Je kunt dus mooi dingen 'zelluf doen'.

Front-end development

Op zoek naar goede ontwikkelaars die in korte tijd een (bestaand) design op de juiste manier kunnen implementeren door middel van HTML, CSS en JavaScript? Wij zetten vrijwel elk ontwerp om in een werkende website. Implementatie kan op uurbasis of projectbasis geschieden. 

Offerte

Op basis van jouw wensen en eisen maken wij een duidelijke offerte voor de ontwikkeling van de website. Per onderdeel laten we zien wat de kosten zijn en geven we een voorlopige planning. Je komt dus achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan qua tijd en geld.

Heb je vragen of  opmerkingen over de offerte? Laat het ons weten. We leggen je graag alles uit. Ben je akkoord met de offerte? Dan maken we een definitieve planning mét een deadline.

Maak mijn website!